<figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;"><strong>• Sound installation.</strong> Installationen "clinamen" i hjärtat av Paris som alla pratar om. I Bourse de Commerce cirkulerar flertalet vita keramikskålar flytandes i en bassäng som tagits fram av konstnären Céleste Boursier-Mougenot, som förvandlas till sofistikerade instrument utan mänsklig inblandning. Stillsamt och försiktigt, slår skålarna emot varandra. Något som skapar en förtrollande och akustiska ljud som beskrivs vara lugnande, unika och föränderlig. Varje ögonblick och ljudvibration är inte den andra lik, för den som besöker. <i>"The Bourse de Commerce becomes a space where we can lose ourselves in listening and contemplation, in which each spectator is invited to explore his or her own relationship to time and sound. With this installation, Céleste Boursier-Mougenot initiates a subtle dialogue between material, architecture, and the human presence."</i> Ett stopp här är ett måste om du besöker Paris i sommar. Klicka <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.pinaultcollection.com/en/boursedecommerce/celeste-boursier-mougenot"><u>HÄR</u></a> för att boka din biljett.</p><p style="text-align:center;"><strong>• Midsummer pavlova</strong>. En efterrätt till midsommar som kommer smälta i munnen på gästerna. En pavlova med hallon, litchi och fläderblomsgrädde. En perfekt smakkombination som sammanför sötma med syrlighet. <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.theguardian.com/food/2025/jun/06/pavlova-recipe-raspberries-lychees-elderflower-cream-helen-goh"><u>HÄR</u></a> hittar du receptet. </p><p style="text-align:center;"><strong>• The Plant</strong>. Läser den <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://arket-se.mtpc.se/5386237"><u>HÄR</u></a> trädgårdstidningen som lyfter vacker konst, inspirerat mode, god mat, ekologi och hortikultur. </p>