<figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;"><strong>• Rhode beach club</strong>. <i>“The Rhode beach club exemplifies how we like to bring our products to market in a disruptive, exciting way. We build a visual world around our innovation to delight and get the community excited about what we are launching and then pair this with a physical, immersive, IRL experience to showcase this world for our community to see, touch, feel and be a part of,” said Lauren Ratner, Rhode’s cofounder, president and chief brand officer."...“We wanted to create a new kind of experience this summer for our European audience to experience the world of Rhode like never before,” she added, referring to the company’s branded beach loungers, cozy towels, sun umbrellas and sporty water bottles."..."To get in the summer mood, the brand unveiled its latest Peptide Lip Tint, the Lemontini, inspired by the citrusy summer cocktail that naturally fits into Rhode’s beach club."..."The beach club project has been in the making for over a year and in the process, Rhode Futures Foundation has teamed with Associació Tardor, a shelter in Majorca that helps fight poverty and social exclusion in the region." </i>En nyhet inom skönhet det skrivs om. Läs mer om deras pop up idé <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://wwd.com/beauty-industry-news/beauty-features/rhode-beach-club-pop-up-spain-1237972280/">HÄR</a>. Och tips! Rhode har precis lanserats för den svenska marknaden. Se sortimentet <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.rhodeskin.com">HÄR</a>. </p><p style="text-align:center;"><strong>• Summer recipe</strong>. "Det finns en viss charm med gelé på sommaren: dess lekfulla vinglighet, dess glasartade glans, dess förmåga att glädja både vuxna och barn. Denna dessert lutar sig mot den charmen och den oslagbara kombinationen av en mjukt stelnad jordgubbsgelé med en silkeslen vaniljpannacotta. Den är lätt och sval, och perfekt för långa, varma kvällar när ingen vill ha något för tungt: enkel men balanserad, bären ljusa och syrliga, grädden len och lätt söt. Bäst av allt är att allt kan göras i förväg, så allt som återstår att göra är att ställa ut formen och njuta av vingligheten." Receptet hittar du <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.theguardian.com/food/2025/jul/04/strawberry-jelly-panna-cotta-recipe-helen-goh">HÄR</a>. </p><p style="text-align:center;"><strong>• New issue. </strong>Nya augustiutgåvan av Architectural Digest för mer inredning och inspiration. <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.zinio.com/se/publications/architectural-digest/1173">HÄR</a> finns magasinet. </p>