<figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">• <strong>Notre Dame. </strong>Arkitekten Bas Smets har fått äran att designa området runt Notre Dame, Paris. <i>"His ambitious plan, which garnered the unanimous support of the jury, includes more trees, a clever cooling system for the large area in front of the cathedral during heatwaves and a new reception centre and archaeological museum in the now-abandoned car park underneath the main square opening on to the banks of the Seine." </i>Ta del av hans idéer och se de allra första planerna <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.theguardian.com/world/2022/jul/02/architect-bas-smets-plan-transform-notre-dame-cathedral-area-paris">HÄR</a>.<i> “By redesigning the area around it we are putting Notre Dame back at the heart of the whole city.” </i>Bygget beräknas stå klart 2027.</p><p style="text-align:center;">• <strong>#LVxMorySacko</strong>. Nu kan du äta gott hos Louis Vuitton. Ny restaurang öppnar dörrarna för modemärkets gäster i Saint Tropez, där matgeniet Mory Sacko står för menyn där du som gäst kan beställa in afrikanska och japanska rätter. Skriv ner adressen: <i>White 1921, Saint Tropez Place des Lices, 83990</i>. Spana in restaurangen <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.instagram.com/morysackoatlouisvuitton/">HÄR</a>.</p><p style="text-align:center;"><strong>• Reading.</strong> Digitala rubriker som <i>"The Ocean Is Climate Change’s First Victim and Last Resort"</i><strong> </strong>ur månadens TIME Magazine. Läs <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://time.com/magazine/us/6190866/july-4th-2022-vol-200-no-1-u-s/">HÄR</a>. </p>