<figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;"><strong>• For climate change</strong>. Global nyhet som hyllas. Grundaren Yvon Chouinard för Patagonia donerar bort ägandet och all vinst till organisationer som arbetar för att skydda natur, biologisk mångfald och för att tackla klimatkrisen. <i>“As of now, Earth is our only shareholder,” the company announced. “ALL profits, in perpetuity, will go to our mission to ‘save our home planet’.” </i>Läs mer <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.nytimes.com/2022/09/16/climate/yvon-chouinard-patagonia-philanthropy.html">HÄR</a>. </p><p style="text-align:center;"><strong>• Food special edit.</strong> <i>"To start with there was the pasta. Shiny from its drizzle of olive oil, dotted with sweet-sour tomatoes or a generous shaving of fragrant truffle, or stuffed, like a soft pillow, with silky cheese and eaten overlooking a glittering swimming pool on the edge of Italy’s dreamiest lake." </i>Månadens 'matiga' utgåva av Condé Nast Traveller och Divia Thani som beskriver upplevelser mellan mat och resor. Artikeln hitter du <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.cntraveller.com/article/editors-letter-september-2022">HÄR</a>. </p><p style="text-align:center;"><strong>• Hotel review.</strong> Håller span på <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.cntraveller.com/article/rosewood-vienna-austria-hotel-review">DETTA</a> hotell. I hjärtat av Wien. </p>