Slå dig ner, jag tänkte servera en dos solsken på en tallrik. Vad sägs om en kanelbullesockerkaka? Passar perfekt att avnjuta ute i vårsolen. Jag ska vila enligt läkaren men att baka ingår väl i att ta det lugnt? Kanon. Ingredienser hittar du HÄR. Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme). Smörj din form generöst med smör.Börja med att göra sockerkakssmeten. Smält smöret på medelvärme i en kastrull. Rör ner mjölken och ställ kastrullen åt sidan.Vispa ägg och strösocker riktigt vitt och pösigt med elvisp i en bunke. Tillsätt de torra ingredienserna och vänd försiktigt samman till en jämn smet med slickepott.Tillsätt smörmjölken och vänd försiktigt ihop till en jämn smet.Blanda ihop alla ingredienserna till fyllningen i en skål.Börja med att hälla 1/3 av sockerkakssmeten i formen. Strö på hälften av fyllningen på smeten, täck med ytterligare 1/3 smet, strö på resten av fyllningen och ha tillslut på resten av smeten.Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter eller tills den är helt genomgräddad. Låt svalna innan du vänder upp kakan på ett galler eller fat.