Det finns inget som slår sommarstunder som dessa. Det blev inte så många i år men kvällarna vi fick NJÖT jag av. Laga mat och skapa minnen tillsammans med familj. Mixen av näringsrikt grönt och sötsaker är grejen. Maräng, lemoncurd, vispad grädde, skivade jordgubbar som toppas med passionsfrukt. Basen till sommartårtan hittar du HÄR. (Jag fuskade med köpta bottnar.) Ta alltid hjälp av en liten assistent. Färska kryddor och ett öppet sinne är min melodi. Och improvisation och vackra detaljer. Hade svårt att välja mellan att äta upp sommarens sötaste fötter eller årets kräftklor. Förbereda, äta och laga utomhus. JA, TACK. Pizza i gröna egget, kolla HÄR för pizzainspiration. Från vattenmelon till ost. Högt och lågt. Mmmmmmmm...majs. Bästa tillbehöret. Restaurangen La Esquina i NYC står för receptet. Klicka på länken. Jag kopierar. Bästa budgetfyndet (förutom blommorna)? Fiskvasen från H&M Home. Små solar i maten. Hyvla ner gula betor. En annan favorit som är enkelt att kirra och vansinnigt gott:Pimiento de padron med lime och parmesan. Recept hittar du HÄR. Slå dig ner och låt maken smaka.